Maak jouw kinderpartijtje UNIEK!
Een ervaring die je nog járen terug kunt luisteren...

Kinderfeestje wordt een écht Radiofeestje

Radio is magie. Muziek is de toverspreuk en de jarige is de ster!

Dáár gaan we voor zorgen op het leukste verjaardagsfeestje van het jaar. Geheid zullen alle kinderen hier nog lang over napraten! Want tijdens de 2 uur die we (ongeveer) bezig zullen zijn, gaan we een écht radioprogramma voorbereiden en natuurlijk presenteren! Het programma wordt opgenomen en zal door mij (thuis) worden nabewerkt, zodat het allemaal nóg echter klinkt!

TERUGLUISTEREN

De voorbereiding en opname is natuurlijk al helemaal te gek! Want de kinderen mogen werken met professionele apparatuur! Maar niet veel later komt de show per mail of op USB-stick* binnen en kan het nagenieten beginnen! Nú mag de hele familie luisteren wat jullie met zijn allen in elkaar hebben gezet!


*tegen meerprijs

INVULLING:

Tijdens het Kinderfeestje zal ik ongeveer 2 uur bij jullie thuis zijn. Na een korte opbouw gaan we direct beginnen, want de show moet ingevuld worden! Zie hier een korte planning:

  • uitleg aan de feestvierders
  • Invulling (format) van het programma bedenken op kinderniveau.
  • Berichtjes bedenken/maken/schrijven met z'n allen en natuurlijk moeten we muziek gaan uitzoeken! De jarige bepaalt natuurlijk de openingsplaat!
  • We maken nieuws en weerberichtjes, bedenken leuke verhalen om te vertellen aan de luisteraars en als we niet kunnen schrijven, proberen we het met tekeningen of pictogrammen! Iedereen vanaf 6 a 7 jaar mag meedoen! (ong. 45 minuten)
  • Pauze! Eindelijk limonade drinken en lekker buitenspelen, terwijl de studio aan de keukentafel wordt opgebouwd!


  • Met de muziek én echte jingles wordt het een superprogramma! Kleine kanttekening: Lex Landeweerd Producties doet afstand van eventuele muziekrechten-claims. Deze zijn volledig voor de organiserende partij (in dit geval: de boeker)
  • Als we alle praatjes en plaatjes hebben opgenomen (ong. 45 minuten), zal ik ze voor jullie gaan monteren vanuit mijn thuisstudio en er een échte show van maken! Dit wordt gaaf!
  • Het afbouwen duurt wederom een minuutje of 10...


Het totale Radiofeestje duurt van opbouw tot afbouw ong. 2 uur en kan gewoon plaatsvinden aan jouw eigen  keukentafel.

ADVIES van Radiofeestje.com : Zorg voor de zekerheid voor een kleine activiteit voor de kinderen die afhaken/niet durven/verlegen zijn. Dan is iedereen happy en tevreden. 

Bonus-advies: 6 á 7 kinderen (vanaf 7 jaar) per radiofeestje houdt het leuk voor iedereen!