Maak jouw kinderpartijtje UNIEK!
Een ervaring die je nog járen terug kunt luisteren...

Tarieven:

Een unieke belevenis als dit, is wellicht iets duurder dan een uurtje Bowlen of Zwemmen. Maar daarbij is het ook een ervaring die uw kind en alle vriendjes en vriendinnetjes nog lang bij zal blijven! En omdat je de uitzending in MP3-formaat ontvangt, is het een herinnering voor het leven!

Hieronder staan de prijzen van een Radiofeestje: 

  • Radiofeestje.com ForReal-pakket:  De kinderen maken 2 uur lang radio op het feestje met professionele apparatuur. Daarna zal alles door mij -thuis- worden nabewerkt en zullen er échte radiofeest.com-jingles worden toegevoegd aan het programma! Hierdoor klinkt het allemaal nóg echter! €150,- (excl. BTW en eventuele reiskosten)
  • Radiofeestje.com Platinum-pakket: Hetzelfde als het ForReal-pakket, maar hierbij krijgt de jarige te gekke, stoere NAAMJINGLES verwerkt in het programma, nét zoals op de échte radio + één GRATIS USB-Stick. ! €195,- (excl. BTW en eventuele reiskosten). 


Hoe gaaf is het, om de complete uitzending aan al je vriendjes en familieleden te kunnen laten horen?! Daarom sturen we je de uitzending GRATIS per mail, op MP3-formaat toe. Wil je de kinderen een USB-stick meegeven waar ze de uitzending op kunnen zetten? Dan kan dat tegen een kleine meerprijs per USB-stick.

Meer info over reiskosten, vind je op de pagina 'Werkgebied'.


Zowel voor het boeken van een Radiofeestje alsmede voor de werkzaamheden van Lex Landeweerd Producties zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u HIER inzien en downloaden.